Benvinguts a La Garrotxa!!

Pàgina en construcció.

Disculpeu les molèsties.

Cuina Volcànica


Una cuina local amb projecció universal. Aquesta seria una bona definició de què és la Cuina Volcànica. Prenent com a base de totes les receptes aquells productes tradicionals conreats, criats i elaborats a la comarca de La Garrotxa, afegint-hi un toc de creativitat i curiositat, i agafant temperatura als lents fogons d’un volcà, creem un nou plat que ens evoca a les arrels de la nostra terra.

L’any 1994, una colla de restaurants de la comarca decideixen fer una aposta clara per la qualitat i per la creació d’una marca autòctona, i veuen en la col·laboració i la cooperació el mecanisme perfecte per identificar cuina i territori, per mesclar innovació i tradició.

Els restaurants que integren el grup Cuina Volcànica són els següents:

-Restaurant Hostal dels Ossos (Santa Pau)
-Fonda Siqués (Restaurant Cal Parent) (Besalú)
-Restaurant Cúria Reial (Besalú)
-Restaurant Oliveras (Besalú)
-Restaurant L’Hostalet (Hostalets d’en Bas, Vall d’en Bas)
-Fonda Barris (Joanetes, Vall d’en Bas)
-Restaurant Can Xel (Can Xel, Santa Pau)
-Restaurant La Curenya (Les Planes d’Hostoles)
-Restaurant Font Moixina (Olot)
-Restaurant La Deu (Olot)
-Restaurant Self La Garrotxa (Olot)
-Restaurant Sant Miquel (Vall d’en Bas)
-Restaurant Ca la Matilde (Sant Feliu de Pallerols)
-Restaurant Cal Sastre (Santa Pau)
-Restaurant La Francesa (Santa Pau)